Bloedbessen

Onze Bloedbessen staan bekend om hun buitengewone kwaliteit. Ze zijn dan ook het resultaat van een zeer doordacht productieproces.

Van telen en oogsten tot koelen en verpakken: we hebben het volledige proces in eigen hand. Alleen zo kunnen we namelijk de hoge verwachtingen van onze afnemers overtreffen, keer op keer.

Onze Bloedbessen staan bekend om hun buitengewone kwaliteit.
Bloedbessen kent een rijke historie.

Geschiedenis

Bloedbessen kent een rijke historie. Al in 1974 begon de heer Bloed senior in het Betuwse Asch met het telen van diverse groente- en fruitsoorten. Maar al snel lag zijn hart bij rode bessen.

Hij besloot daarom om zich te specialiseren: de geboorte van Bloedbessen. De heer Bloed legde de basis voor een prachtig familiebedrijf, dat zich nog altijd volledig toespitst op het telen, koelen, sorteren en verpakken van rode bessen. Met als resultaat: de allerbeste bessen!

Producten en verpakkingen

’s Werelds allerbeste bessen verdienen een verpakking op niveau. We bieden onze Bloedbessen daarom aan in een speciaal ontwikkelde verpakking. Deze laat in ieder detail zien dat het gaat om producten van uitzonderlijke kwaliteit.

Natuurlijk hebben we ook aan het milieu gedacht: alle verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton en worden geproduceerd op energiezuinige machines. Bovendien voldoen onze verpakkingen aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid en hygiene.

Beschikbaarheid

Dankzij ons uitgekiende productieproces zijn Bloedbessen nagenoeg het hele jaar verkrijgbaar. Zo kunt u bijna het hele jaar door van onze delicatesse genieten.

De eerste verse Bloedbessen liggen in mei in de winkels. Van eind juli tot het nieuwe voorjaar is onze late varieteit beschikbaar: lange trossen met prachtige, frisse bessen.

Kwaliteit

Het is geen toeval dat Bloedbessen zo mooi en fris zijn. Dat is het resultaat van maandenlange zorg en liefde voor het product. Onze deskundige teeltspecialisten werken nauw samen met de natuur om u van de allerbeste bessen te voorzien.

Vanzelfsprekend zijn we GlobalGAP- en GRASP-gecertificeerd en voldoen we aan alle strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Daarnaast zijn we transparant in onze werkwijze, staan we open voor elkaar en gaan we op respectvolle wijze met onze partners om. Want ook dat is Bloedbessen.

MVO

Naast het telen van ’s werelds beste bessen hebben we nog een ander doel voor ogen: we willen onze omgeving op een positieve manier beinvloeden. We zorgen daarom goed voor onze mensen, de samenleving en het milieu.

We hebben veel respect voor de natuur. We maken ons er dan ook hard voor dat ook volgende generaties hiervan kunnen genieten. Bijvoorbeeld door een zeer gerichte en doelbewuste gewasbescherming, waarbij we preventieve maatregelen nemen en biologische bestrijdingstechnieken inzetten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Bloedbessen? We vertellen u er graag over. Maar misschien heeft u wel een hele andere vraag. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Contact opnemen