Voedingswaarde

Onze Bloedbessen zijn fris, sappig en vol van smaak. Maar er is meer wat ze zo geliefd maakt: ze zitten barstensvol vezelstoffen, vitamines en andere antioxidanten. Bloedbessen zijn dus buitengewoon gezond.

Antioxidanten zijn belangrijk omdat ze ongewenste micro-organismen opruimen en vrije radicalen neutraliseren. De hoge concentratie antioxidanten in onze Bloedbessen levert dus ook een belangrijke bijdrage aan een gezond voedingspatroon.

Bewaren en bereiden

We hopen dat u onze Bloedbessen met net zoveel aandacht behandelt als wij dat doen. Daarom geven we u graag enkele praktische bewaartips, zodat de bessen in topconditie blijven.

Bloedbessen voelen zich prettig bij een temperatuur van 2 tot 4 graden Celsius. U kunt ze het best in de originele verpakking bewaren en pas wassen op het moment dat u ervan gaat genieten. Een druppeltje water is voldoende om de bessen te laten blinken als een spiegel!

Waar te koop?

We horen u denken: waar kunnen we ze kopen? Bloedbessen zijn vooral verkrijgbaar bij de betere groente- en fruitspeciaalzaken, maar ook bij specialisten op de betere markten.

Komt u ze nergens tegen? Wijs uw speciaalzaak of marktspecialist dan even op deze website. Wie weet kunnen we er dan snel voor zorgen dat ze binnenkort ook bij u in de buurt te vinden zijn.

Inspiratie

Bloedbessen zijn lekker en gezond. Niet gek dus dat ze een geliefd ingredient zijn voor allerlei heerlijke gerechten. We inspireren u graag!

Onze Bloedbessen zijn puur te eten, maar smaken ook voortreffelijk bij ijs, yoghurt of vla. Daarnaast passen ze goed bij (fruit)salades, op gebak en als garnering van de meest uiteenlopende gerechten.

Inspiratie opdoen

Verpakkingen

Kwaliteit voor alles! Daarom verpakken we onze Bloedbessen zelf. Zo zorgen we ervoor dat u altijd de juiste kwaliteit krijgt.

We bieden onze Bloedbessen in drie vormen aan: in twee open verpakkingen en in een gesloten verpakking. Deze doosjes (170 gram) en schaaltjes (125 gram) voldoen beide aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid en hygiene.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Bloedbessen? We vertellen u er graag over. Maar misschien heeft u wel een hele andere vraag. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Contact opnemen