Teelt

Dankzij de stroomruggen van de oude rivierlopen vormt de Betuwse bodem de ideale basis voor fruitteelt op topniveau. Maar daarmee zijn we er nog niet: we stellen extreem hoge eisen aan onze teelt.

Zo vinden wij dat onze planten alleen de allerbeste zorg verdienen. Het proces begint daarom steeds weer met een zorgvuldige voorbereiding van bodem en planten. Het fruitigste stukje Nederland: een genoegen om op te werken voor elke teeltspecialist!

Oogst

Van juni tot en met augustus halen we het grootste deel van onze bijzondere oogst binnen. Dan plukken we letterlijk de vruchten van onze inspanningen.

Ook in deze fase van het productieproces verdienen onze Bloedbessen bijzondere aandacht. Elke tros rode bessen wordt met veel zorg en respect voor het gewas geplukt. Met de hand uiteraard!

Koeling

Na de oogst is het tijd voor de volgende stap. In een van de geconditioneerde bewaarruimtes mogen onze Bloedbessen genieten van hun welverdiende rust.

Dit ‘schoonheidsslaapje’ zorgt ervoor dat onze Bloedbessen hun uitzonderlijke smaak en kwaliteit behouden. Hierdoor kan de consument bijna het hele jaar door genieten van de frisse smaak en de knapperige ‘bite’.

Sortering en verpakking

Ons product is ons te dierbaar om zomaar te laten gaan. Voordat onze bessen het bedrijf verlaten, ondergaan ze daarom eerst een zorgvuldige kwaliteitscontrole.

Elke tros wordt afzonderlijk en van alle kanten gecontroleerd door onze specialisten. Pas wanneer we zeker weten dat er geen gebreken zijn, mogen ze de deur uit. Op die manier kunnen we onze afnemers continu topkwaliteit garanderen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Bloedbessen? We vertellen u er graag over. Maar misschien heeft u wel een hele andere vraag. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Contact opnemen