Werken bij Bloedbessen

Vakantiewerk is er in allerlei soorten en maten. Maar niet overal heb je de kans om met zo’n gaaf natuurproduct bezig te zijn. Daarnaast werk je bij Bloedbessen altijd in een hele ontspannen sfeer.

In juni, juli en vooral augustus is er volop bedrijvigheid bij Bloedbessen. En omdat we onze volledige oogst handmatig uitvoeren, kunnen we in de zomermaanden wel wat hulp gebruiken. Ieder jaar helpen vele honderden enthousiaste scholieren ons daarom met de oogst.

Werktijden

Op werkdagen start je als vakantiewerker tussen 7.00 en 8.00 uur met je werkzaamheden. Een normale werkdag eindigt ’s middags om 15.00 uur.

Om het je gemakkelijk te maken, rijden er speciale bussen van en naar de stations in Ede – Wageningen, Gorinchem, Veenendaal (Centrum), Leerdam en Hardinxveld Blauwe Zoom. Deze bussen vertrekken iedere ochtend om 7.00 uur op de verschillende stations. In het weekend ben je vrij, want je hoeft nooit te werken op zaterdag of zondag.

Bij extreme weersomstandigheden, zoals hitte of (veel) regen, kunnen je werktijden overigens afwijken.

Beloning en betaling

Motivatie, ijver en handigheid bepalen voor een groot deel je verdienste. Je hoeft bovendien nooit lang op je geld te wachten: we keren je salaris elke week uit!

Na een werkweek ontvang je van ons per mail een overzicht van je verdiensten. We betalen het totaalbedrag wekelijks per bank uit.

Procedure

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je binnen enkele werkdagen een bevestiging. Op het moment dat je daadwerkelijk aan de slag kunt, nemen we telefonisch contact met je op. Vaak weten we dit ongeveer een week van tevoren.

In sommige periodes zijn er meer vakantiewerkers dan beschikbare (pluk)plaatsen. Hierdoor kan het even duren voordat je aan de beurt bent. Natuurlijk proberen we het werk zo eerlijk mogelijk te verdelen. Vakantiewerkers die al eens eerder bij ons geplukt hebben, worden als eerste benaderd. De overige aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Het is dus verstandig om je op tijd aan te melden!

De eerste werkdag

Op je eerste werkdag maak je kennis met je begeleider en word je in een groep ingedeeld. Meestal bestaat zo’n groep uit ongeveer 30 scholieren. Je begeleider is iemand met veel ervaring: hij of zij zal je de nodige handigheidjes bijbrengen en toezien op de kwaliteit van je plukwerk.

Inschrijven

Ben je minimaal 13 jaar, 2 weken beschikbaar en wil je een mooi zakcentje verdienen? Meld je dan aan via onderstaande button! Na je aanmelding ontvang je binnen enkele werkdagen een bevestiging met nadere informatie.

Schrijf je in