Inloggen medewerkers

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Op deze pagina kun je inloggen voor een overzicht van alle nieuwsberichten.

Mededelingen

We houden je graag op de hoogte van belangrijke of bijzondere zaken. We raden je aan om iedere dag even op deze pagina te kijken om te zien of er nieuws is


Update plukseizoen 2023

12 juli 2023 | Geplaatst door: Planning

Aanmelden voor plukseizoen 2023 kan nog wel, echter is de kans op werk klein voor degenen die zich nu nog aanmelden of dat recent gedaan hebben.


Aanmelden plukseizoen 2023

02 januari 2023 | Geplaatst door: Eefje

Het inschrijfformulier voor komend plukseizoen (zomer 2023) is per 2/1/23 geactiveerd. Je aanmelding is van harte welkom!

Wij adviseren je om je beschikbaarheid te baseren op de kleuren van de kalender. Op dit moment is de exacte oogstperiode nog niet in te schatten. Wij zijn volledig afhankelijk van de natuur. Onze hoofdpluk duurt doorgaans 3 weken en valt tussen week 29 en week 33. Zodra wij de exacte weken beter kunnen inschatten, zullen wij de kleuren van de kalender aanpassen. Ook volgen er vanaf eind mei updates per e-mail.

TIP:

Misschien ben je vijf weken vrij, maar wil je er twee daarvan plukken. Dan is het handig om die vijf weken aan te vinken, en in de opmerkingen te vermelden dat je twee weken wilt plukken. De kans om aan de slag te kunnen is dan aanzienlijk groter, omdat wij de meest geschikte weken uit kunnen kiezen.

Bevestiging van inschrijving:

Het komt geregeld voor dat wij dubbele aanmeldingen ontvangen omdat er op de eerste aanmelding geen reactie is ontvangen.
Na aanmelding krijg je altijd, binnen een paar werkdagen, per e-mail bericht van ons: of een bevestiging van aanmelding of een bericht dat bepaalde gegevens niet correct zijn ingevuld.

Het valt op dat vooral bij @gmail.com adressen onze e-mails vaak als SPAM worden aangemerkt. Goed als je even je mapje SPAM/ongewenste e-mail nakijkt voordat je je opnieuw gaat aanmelden!

Mocht je vragen hebben; stel ze gerust per e-mail (plukkers@bloedbessen.nl).