Inloggen medewerkers

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Op deze pagina kun je inloggen voor een overzicht van alle nieuwsberichten.

Mededelingen

We houden je graag op de hoogte van belangrijke of bijzondere zaken. We raden je aan om iedere dag even op deze pagina te kijken om te zien of er nieuws is


Plukseizoen 2018

28 juni 2018 | Geplaatst door: Eefje

Door de doorgaans zonnige weersomstandigheden afgelopen maanden valt de oogst extreem vroeg dit jaar.

De rijping van de bessen gaat erg voorspoedig en wij verwachten vanaf half juli al volop plukwerk op al onze locaties.

Er hebben zich inmiddels al veel mensen aangemeld maar er wordt ook veel plukwerk verwacht. Met name voor de weken 29, 30 en 31 hebben wij nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen.

In week 27 en 28 wordt er in Asch en Neerijnen ook al geplukt. Voor deze weken zijn wij momenteel aan het bellen om afspraken te maken.

 


Aanmelden seizoen 2018

29 december 2017 | Geplaatst door: Eefje

Vanaf 01-01-2018 is de kalender voor het nieuwe plukseizoen (2018) weer geactiveerd. Aanmeldingen zijn uiteraard weer van harte welkom!

Wij adviseren je om je beschikbaarheid te baseren op de kleuren van de kalender. Op dit moment is de exacte oogstperiode nog niet in te schatten. Wij zijn volledig afhankelijk van de natuur. Onze hoofdpluk duurt doorgaans 3 weken en valt tussen week 30 en week 34. Zodra wij de exacte weken beter kunnen inschatten, zullen wij de kleuren van de kalender aanpassen.

TIP:

Misschien ben je vijf weken vrij, maar wil je er twee daarvan plukken. Dan is het handig om die vijf weken aan te vinken, en in de opmerkingen te vermelden dat je twee weken wilt plukken. De kans om aan de slag te kunnen is dan aanzienlijk groter, omdat wij de meest geschikte weken uit kunnen kiezen.